Bijzondere kerstpakketten

Een kerstpakket van WWG is altijd bijzonder!

Waardering is het mooiste wat u uw werknemers of collega’s kunt geven. Het geven van complimentjes is natuurlijk al bijzonder leuk. Maar toch doen we dat te weinig. Misschien wel om die reden spreken we jaarlijks onze waardering voor elkaars inzet en collegialiteit uit in de vorm van een kerstpakket. Dat hoort erbij als we aan het eind van het jaar terugkijken op weer een jaar prettige samenwerking. Bij WWG Kerstpakketten bestelt u voor deze speciale gelegenheid natuurlijk bijzondere kerstpakketten voor uw evenzo bijzondere collega’s.

133 Duurzaam wokken

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

[wcps id=”244″]

Een kerstpakket van WWG is altijd bijzonder

Goed gevulde kerstpakketten met een bijzondere inhoud

Wilt u uw waardering laten blijken door het geven van een bijzonder kerstpakket? Bij de feestdagen hoort een volle voorraadkast die gevuld is met de meest heerlijke versnaperingen. Geef uw collega’s of zakenrelaties een overvloed aan bijzondere lekkernijen cadeau; van zoet tot hartig. Onze traditionele kerstpakketten zitten boordevol heerlijke producten, geschikt voor ieder moment van de dag. Begin de dag bijvoorbeeld met een heerlijk en uitgebreid ontbijt, kook de sterren van de hemel tijdens een diner en zet de lekkerste hapjes op tafel tijdens een feestelijke borrel. Met onze bijzondere kerstpakketten kunt u zorgeloos genieten tijdens de feestdagen en dat op ieder moment van de dag. Smullen gegarandeerd!

Voor ieder budget een bijzonder kerstpakket

Wij weten dat het een uitdaging kan zijn om een bijzonder kerstpakket te vinden dat bij ieders wensen past. In ons ruime assortiment vindt u daarom bijzondere kerstpakketten die passen bij elk budget of thema. Van trendy tot traditioneel en van stoer tot stijlvol. Voor ieder wat wils! Verras uw collega’s bijvoorbeeld met een exclusief kerstpakket uit een van onze exclusieve productlijnen. Heeft u een beperkt budget voor uw eindejaarsgeschenken? Waardering voor uw collega’s hoeft niet duur te zijn! Ons assortiment bevat ook een ruime keuze aan goedkope, maar toch bijzondere, kerstpakketten. Zo kunt u een kerstgeschenk kiezen dat bij uw organisatie en wensen past.

Culinaire verrassingen maken een kerstpakket bijzonder

Wat maakt een kerstpakket bijzonder? Als u voor een thema kiest. Dat kan bijvoorbeeld een landenthema zijn. Schenk uw medewerkers een culinaire ontdekkingsreis! U geeft ze zo als het ware een vakantie cadeau: laat hen Spaanse tapas of Italiaanse pasta’s proeven. Geef er een heerlijke wijn bij. Onze bijzondere kerstpakketten met wereldse smaken zorgen gegarandeerd voor een feestelijke culinaire verrassing.

  Contact opnemen  Zelf een bijzondere kerstpakket samenstellen

  Hoe persoonlijker u het maakt, hoe bijzonderder uw kerstpakket uiteraard wordt. Als u zelf uw kerstpakketten samenstelt, weet u zeker dat u echt een bijzonder cadeau schenkt aan uw medewerkers. Op onze website kunt u eenvoudig allerlei food en non-food producten bij elkaar verzamelen. U ziet dan ook direct wat daarvan de kosten zijn. U beslist dan zelf wanneer u het een bijzonder kerstpakket vindt! U kunt het pakket dus zelf zo groot maken als u wenst. Die keuze is aan u. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat alle producten gezellig voor u ingepakt worden, zodat het een bijzonder kerstpakket wordt. Heeft het zelf samenstellen van een kerstpakket uw voorkeur? Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Kunnen wij u bij het samenstellen van uw bijzondere kerstpakket ondersteunen? Laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag. Wij zitten boordevol goede tips en ideeën!

  WWG Bijzondere Kerstpakketten Net even Anders

  Wat maakt WWG Kerstpakketten zo bijzonder?

  WWG Kerstpakketten is het juiste adres voor bijzondere kerstpakketten. Wij hebben inmiddels al meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van kerstpakketten. Al bij al profiteert u van de volgende voordelen wanneer u uw kerstpakketten bestelt bij WWG:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten worden daarna ruim op tijd verzonden

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Contact met WWG Kerstpakketten

  Heeft u op onze website of in onze brochure al een bijzonder kerstpakket gezien dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget? En wilt u dit bestellen voor het personeel van uw bedrijf of voor uw zakenrelaties? Wellicht heeft u vragen over het zelf samenstellen van bijzondere kerstpakketten? U kunt hiervoor natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt dan bellen naar 0599-354520 of een e-mail sturen naar info@worldwidegifts.nl. Want of u nu een vooraf samengesteld kerstpakket wilt bestellen, of zelf een kerstpakket wilt samenstellen; WWG Kerstpakketten is het beste adres voor bijzondere kerstpakketten.