Creatieve kerstpakketten, een leuk en origineel cadeau

Echt verrassend kerstcadeau

Als u uw werknemers met Kerst op een originele manier wilt verrassen en bedanken voor hun inzet voor uw bedrijf zijn er vele mogelijkheden om dat te doen. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een kerstpakket dat bestaat uit een grote hoeveelheid lekkernijen met daarbij meestal ook een cadeau. Maar hoe leuk zou het zijn als u werknemers kunt trakteren op creatieve kerstpakketten? Ofwel een kerstpakket waarmee iemand niet alleen etend en drinkend de kerstdagen doorbrengt, maar een kerstpakket waarmee iemand op een creatieve manier geniet van de rustige uurtjes tijdens de kerstvakantie. Creatieve kerstpakketten: leuk om te geven en leuk om te krijgen! Lees er in dit blog meer over.

Doe origineel met de Kerst

U hoeft natuurlijk niet elk jaar super origineel te zijn. Maar zo nu en dan eens gek te doen is best leuk, nietwaar? Met het schenken van creatieve kerstpakketten aan uw personeel komt u in elk geval onverwacht uit de hoek. Dat maakt een kerstpakket ook echt tot een verrassing. Zeker omdat u met een creatief kerstpakket afwijkt van wat men meestal verwacht te krijgen. Maar wat is eigenlijk een creatief kerstpakket?

Wat zijn creatieve kerstpakketten?

Een creatief kerstpakket is ten eerste een kerstpakket dat voortkomt uit uw creatieve brein om met Kerst eens een keer iets anders te doen. Dat maakt het tot een creatief – bedacht- kerstpakket. Maar uiteraard hebben creatieve kerstpakketten meer te maken met de inhoud van het kerstpakket. Creatieve kerstpakketten zijn gevuld op de manier zoals u dat zelf wenst. U kunt ervoor kiezen om er kerstgerelateerde cadeautjes in te doen waar uw werknemers lekker mee bezig en kunnen knutselen.

Creatieve ideeën voor creatieve kerstpakketten

Lekker knutselen tijdens de donkere winterdagen is natuurlijk zeer ontspannend. En tijdens de vrije dagen ook heerlijk onthaastend. Een creatief kerstpakket kan bijvoorbeeld bestaan uit zelfmaak kerstboompjes, kerstballen of kerstkransen. Eigenlijk komt het erop neer dat u het zo gek niet kunt bedenken of het past in een creatief kerstpakket. Met een kook- of receptenboek zet u de ontvanger ook aan om lekker aan de slag te gaan met creatieve recepten in de keuken. Met een tuinboek zet u mensen op ideeën om hun tuin wellicht wat creatiever aan te pakken. En natuurlijk kunt u ook kiezen voor een knutselboek met allemaal leuke knutselideeën voor de kerstdagen.

Zelf ideeën bedenken voor creatieve kerstpakketten

We hebben u in dit blog op een spoor gezet om na te denken om creatief om te gaan met het fenomeen kerstpakketten. Hopelijk bent u geïnspireerd geraakt en lijkt het u leuk om uw personeel te trakteren op creatieve kerstpakketten. Hoe u dat invult, laten wij graag aan uw creatieve brein over. Als wij u met de invulling van uw creatieve kerstpakketten kunnen helpen, horen wij dat graag van u. Wij wensen u alvast een fijne Kerst.