Duurzame kerstgeschenken voor klanten of personeel

Duurzame kerstgeschenken

Hecht u met uw bedrijf veel waarde aan duurzaamheid? En wilt u uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Wat is er dan leuker om dit over te brengen op uw personeel en klanten door hen duurzame kerstgeschenken te geven? Door duurzame kerstgeschenken voor uw klanten of personeel te kopen, heeft u niet alleen een geschenk dat bij uw bedrijf past, maar ook een origineel geschenk. Bij Kerstpakketten WWG heeft u de keuze uit veel verschillende soorten duurzame geschenken. Al deze geschenken dragen bij aan een betere en mooiere wereld. En uw personeel of klanten hebben er écht iets aan! Wilt u meer weten over onze duurzame kerstgeschenken voor klanten of personeel? Lees dan snel verder, want we vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod.

Populaire Kerstpakketten

Voor ieder budget

Een leuk geschenk hoeft niet duur te zijn. Daarom bieden wij u duurzame kerstgeschenken voor uw klanten of personeel in verschillende prijsklassen. U kunt het bijvoorbeeld heel simpel houden door ze een bloemengeschenk te geven, maar u kunt ook uitpakken met een bureaulamp oplader of een BBQ to go. Voor ieder budget is er iets mogelijk.

duurzame kerstgeschenken

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Personaliseren is mogelijk

Het is leuk om duurzame kerstgeschenken aan uw klanten of personeel te geven die echt bij uw bedrijf passen. Dat is mogelijk als u uw duurzame kerstgeschenken bij Kerstpakketten WWG bestelt. Want alle producten binnen onze Gift Categorie zijn geheel naar eigen smaak en inzicht te personaliseren. Heeft u bijvoorbeeld zelf een boodschap die u op uw geschenk wilt hebben? Of wilt u uw bedrijfslogo erbij? Het kan allemaal! U bepaalt.

Voorbeelden van duurzame kerstgeschenken

U vindt in ons assortiment de meest uiteenlopende duurzame kerstgeschenken voor klanten of personeel. Om u een beetje een indruk van ons aanbod te geven, hebben wij een aantal van onze duurzame kerstgeschenken voor u op een rijtje gezet:

 • Brievenbus geschenken
 • Bloemen geschenken
 • Kweeksets
 • Home made beer
 • Duurzame rvs fles

En nog veel meer

Reacties van klanten

Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

H. de Groot

Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

R. de Tirtoff

Duurzame kerstgeschenken voor klanten of personeel bestellen

Wilt u graag duurzame kerstgeschenken voor uw klanten of personeel bestellen? Neem een kijkje in onze webshop en u vindt ongetwijfeld een kerstgeschenk waar u uw klanten en personeel mee kunt verblijden. Het aanbod is enorm! Wilt u meer weten over onze duurzame kerstgeschenken? Of heeft u nog vragen? Bel naar 0599-354520 of stuur ons een mailtje via info@worldwidegifts.nl.