Exclusieve Kerstpakketten

Laat uw waardering blijken met exclusieve kerstpakketten

Exclusieve kerstpakketten is de verzamelnaam voor kerstpakketten waaraan u als werkgever extra aandacht heeft besteed. U wilt uw medewerkers en/of klanten verrassen met iets bijzonders wat ze niet direct verwachten. In dat geval schiet u met exclusieve kerstpakketten zeker in de roos. De inhoud van deze kerstpakketten is bijzonder, waarmee u de mensen bedankt met wie u weer een jaar succesvol hebt samengewerkt. De inhoud van exclusieve kerstpakketten kan voor iedereen natuurlijk verschillend zijn, en dat maakt ze ook exclusief. Maar wij hebben voor u wel een aantal suggesties opgesteld die u bij Kerstpakketten WWG eenvoudig kunt bestellen. Hieronder leest u er meer over.

exclusieve kerstpakketten online bestellen

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

exclusieve kerstpakketten samenstellen

Exclusieve kerstpakketten zijn altijd bijzonder

Kerstpakketten WWG heeft voor u een ruim aanbod exclusieve kerstpakketten waarmee u uw mensen kunt bedanken en trakteren. Deze pakketten zijn rijk gevuld met smakelijke producten die we hebben gecombineerd met feestelijke, luxe en unieke geschenken. Wat dacht u van een exclusief kerstpakket met heerlijk frisse Rituals producten? Ook kunt u uw medewerkers verrassen met een BBQ kerstpakket, of een kerstpakket met champagne. Wist u dat we ook exclusieve kerstpakketten speciaal voor vrouwen of voor mannen hebben? U kunt deze kerstpakketten nog exclusiever maken door ze te voorzien van een persoonlijke boodschap. Daarmee geeft u gegarandeerd een kerstpakket dat niet snel vergeten zal worden.

Exclusief kerstpakket voor ieder budget

Exclusieve kerstpakketten zijn wel bijzonder, maar hoeven niet direct bijzonder duur te zijn. Het exclusieve karakter van de kerstpakketten zit hem in de eerste plaats vooral in de attentie en de boodschap die u wilt uitdragen. Bij Kerstpakketten WWG hebben wij exclusieve kerstpakketten voor u in diverse prijscategorieën. Dat begint al bij € 20,-. Uiteraard kunt u ook kiezen voor nog meer luxe en exclusiviteit: hoe hoger uw budget, hoe meer en grotere en luxere producten het kerstpakket bevat. Naast kiezen voor reeds samengestelde exclusieve kerstpakketten, kunt u onze kerstpakketten uiteraard nog exclusiever maken door ze zelf samen te stellen.

  Contact opnemen  WWG Kerstpakketten tot 25 euro

  Exclusieve kerstpakketten bestellen bij Kerstpakketten WWG

  Onze exclusieve kerstpakketten blinken uit door een aantrekkelijke inhoud in combinatie met hoge kwaliteit en een goede prijs. Wat uw budget ook is, bij ons vindt u altijd een passend kerstpakket. Bij WWG Kerstpakketten kunt rekenen op:

  • Originele volumineuze kerstpakketten
  • Ruim 15 jaar ervaring als samensteller
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Betrouwbare en tijdige levering

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Contact met Kerstpakketten WWG

  Benieuwd naar ons aanbod exclusieve kerstpakketten? Of wilt u een kerstpakket zelf samenstellen? Neem contact met ons op door uw bericht te sturen naar info@worldwidegifts.nl. Bellen kan natuurlijk ook via 0599-354520.