Ideeën voor bijzondere kerstpakketten in 2020

bijzondere kerstpakketten 2020

Bijzondere kerstpakketten van Kerstpakketten WWG

Wij van Kerstpakketten WWG begrijpen heel goed dat u uw personeel in 2020 wilt bedanken met bijzondere kerstpakketten. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen met uw zoektocht naar bijzondere kerstpakketten? Neem dan eens een kijkje in onze Kerstpakketten WWG webshop! Bent u nog op zoek naar inspiratie? Wij zetten de leukste ideeën voor u op een rij!

Tip 1: Een kerstpakket in thema

Wanneer u op zoek bent naar een bijzonder kerstpakket om in 2020 aan uw personeel te schenken, denk dan eens aan een pakket in een bepaald thema. Kies een thema dat goed past bij uw medewerkers, bijvoorbeeld reizen of karaoke, en ga voor een pakket dat daar bij aansluit. Met de juiste producten maakt u zo’n pakket helemaal af. Gaat u bijvoorbeeld voor een karaoke thema? Voeg dan ook feestelijke versieringen toe aan het kerstpakket om de karaoke-avond van uw personeel helemaal compleet te maken!

Tip 2: Bijzondere verpakking

Niet alleen door de inhoud van het pakket maar ook door de verpakking van de producten creëert u een bijzonder kerstpakket in 2020. Wij van Kerstpakketten WWG bieden producten in verschillende originele verpakkingen om uw pakket extra speciaal te maken. Kijk eens op de webshop! Door de kleuren van uw kerstpakket aan te passen wordt uw kerstpakket meteen een stuk sfeervoller, ga bijvoorbeeld voor de kleuren van uw bedrijfslogo!

Tip 3: Een uniek cadeau

Een bijzonder kerstpakket stelt u samen door te kiezen voor unieke producten. Investeer in een geschenk van hoge kwaliteit, zoals een goede fles drank, en voeg deze toe aan uw kerstpakket. Uw werknemers zullen dit erg waarderen!

Tip 4: Lekker werelds eten

Ook in 2020 blijven etenswaren een populair onderdeel van het kerstpakket. Wilt u uw kerstpakket in 2020 extra bijzonder maken? Kies dan voor voedsel in een bijzonder thema. Bijvoorbeeld BBQ, tapas of eten uit een specifiek land. Wat is er nou leuker dan een kerstpakket waarmee uw personeel thuis bijvoorbeeld een Spaanse thema avond kan organiseren?

Kies in 2020 voor een bijzonder kerstpakket van WWG

Wat uw wensen voor uw kerstpakketten ook zijn, of wat voor budget u ook heeft. Op de webshop van Kerstpakketten WWG vindt u het kerstpakket dat past bij uw personeel! Heeft u vragen voor ons? Stuur dan gerust een mail naar: info@worldwidegifts.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan: 0599-354520. Wij helpen u graag! Kies in 2020 voor de bijzondere kerstpakketten van Kerstpakketten WWG!