Robuust kerstpakket voor de bouwvakker

Voor medewerkers waar u op kunt bouwen

Voor een ondernemer kan het inkopen van kerstpakketten een leuke activiteit zijn. Vooral ook omdat u dit doet voor uw werknemers. Want op uw werknemers moet u kunnen bouwen. Zij vormen het kloppende hart van uw onderneming. Maar als u bouwondernemer bent, heeft u natuurlijk medewerkers waarmee u ook moet kunnen bouwen. Meestal zijn die uit het stevige hout gesneden. Dan is een kerstpakket inkopen wellicht minder eenvoudig. Bij Kerstpakketten WWG geven wij u een paar ideeën voor een kerstpakket voor de bouwvakker.

Iedereen bouwt mee aan uw bedrijf

Zoekt u een kerstpakket voor uw bouwmedewerkers? Dan kunnen we het u heel makkelijk maken. Want, als we het woord bouwvakker onder een vergrootglas leggen en gaan ontleden, kunnen we er meerdere betekenissen uit halen. Iedereen binnen uw bedrijf is een bouwvakker. Uw werknemers werken ieder afzonderlijk in een bepaald vakgebied en iedereen bouwt mee aan het succes van uw bedrijf. Ziedaar: het woord bouwvakker verklaard. En wat een ruime keuze ineens aan kerstpakketten. U kunt voor iedereen hetzelfde kiezen. Als u dat wenst, uiteraard!

kerstpakket bouw bouwvakker

Kerstpakket voor een bouwvakker

Als we het vergrootglas boven het woord bouwvakker weghalen is de betekenis minder breed. Dan verstaan we er natuurlijk de mannen en vrouwen onder die in de bouw werken en die, in weer en wind, het hele jaar door op de steiger staan, zware materialen sjouwen en die van een beetje aanpakken houden. Zou het niet geweldig leuk zijn om ze een kerstpakket voor de bouw te geven? Dan hebben we goed nieuws voor u: wij hebben zo’n kerstpakket voor de bouw.

Kerstpakket voor de bouw

Wat moet er in een kerstpakket voor de bouw zitten? Dat kunt u natuurlijk helemaal zelf bepalen als u uw bouw kerstpakket zelf samenstelt. Maar naar wens kunnen we u bij Kerstpakketten WWG ook standaard een kerstpakket bouwvakker bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld een kerstpakket vol bouwwerk met daarin bijvoorbeeld een speciaal bier proeverij en diverse hartige snacks. Er is ook een darts kerstpakket met daarin onder andere een magnetisch dartbord en diverse heerlijke snacks. Of wat dacht u van een kerstpakket in de vorm van een grote volle mand vol met pittige speciaalbieren en stevige kazen. Extra rolbevestigend wordt het als u uw bouwvakkers een kerstpakket cadeau doet in de vorm van een goed gevulde gereedschapskist. Wij hopen dat we u alvast leuke ideeën aan de hand gedaan hebben. U kunt voor advies en informatie altijd contact met ons opnemen.