De leukste kerstpakket ideeën bij WWG

Kerstpakketten van WWG Kerstpakketten: een goed idee!

Heeft u het idee uw personeelsleden dit jaar een fraai kerstpakket cadeau te doen? Het verstrekken van kerstpakketten is nog steeds een alleraardigste manier om de waardering die u voor uw personeel heeft kenbaar te maken. Wie weet worden de onderlinge banden er ook nog eens door verstevigd. Uw kerstpakketten-idee is dus in beginsel sowieso goed! Bij WWG Kerstpakketten is het aanbod aan kerstpakketten vervolgens dusdanig divers, dat de kans groot is dat het door u beoogde pakket ertussen zit. En mocht dat niet het geval zijn, dan is er nog geen man overboord. Bij WWG kunt u namelijk ook zelf kerstpakketten samenstellen. Zo weet u echt zeker dat het kerstpakket aansluit bij uw oorspronkelijke idee hierover. Goed om te weten is ook dat u bij WWG terecht kunt voor kerstpakketten in verschillende prijsklassen. Dat betekent dat ook wanneer u een bescheiden budget wenst te besteden aan uw kerstpakketten u gemakkelijk bij ons kunt slagen. Wilt u meer weten over hoe u uw idee aangaande kerstpakketten in de praktijk kunt brengen? Lees dan even verder of neem contact op.

Kerstpakket ideeën WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Kerstpakket ideeën WWG

Over WWG Kerstpakketten

WWG Kerstpakketten is al zo’n 15 jaar een toonaangevende speler op de kerstpakkettenmarkt. Momenteel leveren we onze pakketten in heel Nederland, België en Duitsland, al dan niet via wederverkooppunten. Verder treden we op als groothandel ten behoeve van cadeaushops. Als u wilt weten bij welke verkooppunten bij u in de omgeving onze kerstpakketten te vinden zijn, neem dan even contact met ons op. U kunt via onze website al nauwgezet bestuderen welke kerstpakketten er beschikbaar zijn. Heeft u zelf een beter idee voor een kerstpakket? Dan kunt u ook zelf een pakket samenstellen!

WWG’s assortiment aan kerstpakketten

Als u het idee heeft uw personeel in december van dit jaar een kerstpakket te schenken, dan heeft u in ieder geval heel wat te kiezen. Hieronder vindt u een overzicht van de kerstpakketten wij bij WWG Kerstpakketten met de nodige creativiteit hebben samengesteld:

 • De kerstpakketten van dit jaar staan in het teken van de thema’s Samen en Teamwork; de inhoud van deze kerstpakketten sluit daar dan ook op aan
 • Kerstpakketten gebaseerd op de kleur van de verpakkingen en/of de kleur van de producten zelf, bijvoorbeeld goud, zilver, zwart, rood
 • Extra luxe, premium kerstpakketten, bijvoorbeeld op basis van producten van Rituals
 • Traditionele kerstpakketten
 • Kerstpakketten van een opvallend of extra groot formaat
 • Goedkope kerstpakketten die tegemoet komen aan beperkte budgetten
 • Non-alcoholische kerstpakketten
 • Kerstpakketten waarin alcohol, zoals bier, wijn of champagne, een voorname rol speelt
 • Halal kerstpakketten (zonder varkensvlees en/of zonder alcohol)
 • Speciaal voor vrouwen samengestelde kerstpakketten
 • Kerstpakketten die speciaal voor mannen zijn samengesteld

Om goede ideeën op te doen adviseren we om aandachtig onze website of brochure te bestuderen. Over het zelf samenstellen van uw eigen kerstpakket leest u hieronder iets meer informatie.

  Contact opnemen  Beter idee? Stel zelf uw kerstpakket samen

  Heeft u de kerstpakketten die op onze website getoond zijn bekeken en sluit er geen enkel kerstpakket volledig aan bij het idee dat u in gedachten had? Om uw persoonlijke eisen, wensen en ideeën helemaal tot uiting te laten komen in uw kerstpakket is het dan aan te raden zelf uw kerstpakket samen te stellen. Neemt u in dat geval even contact met ons op? In overleg met ons komt u dan in een mum van tijd tot het gewenste kerstpakket. Aangezien wij bij WWG Kerstpakketten de maximale expertise hebben over alle producten die in het pakket verwerkt kunnen worden, kunnen we u zo nodig gelijk van advies voorzien. Zo komen we samen ongetwijfeld tot het optimale kerstpakket voor uw organisatie en uw personeel.

  makkelijk online kerstpakket bestellen WWG

  Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

  Het nauwkeurig en geraffineerd samenstellen van kerstpakketten is zonder twijfel een van de centrale kwaliteiten van WWG Kerstpakketten. Aangaande onze kerstpakketten komen we elk jaar weer met nieuwe ideeën en thema’s. Dit jaar hebben we de thema’s Teamwork en Samen centraal staan. Verder zijn wij bij WWG eerlijk genoeg om het toe te geven zodra een idee voor een kerstpakket niet blijkt te werken. Precies om deze reden stoppen we geen deelnamevouchers voor loterijen in onze pakketten. Hoe dan ook, als u uw kerstpakketten dit jaar bij WWG afneemt, dan profiteert u zeker van de volgende facetten:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor meer ideeën over kerstpakketten

  Heeft u in onze folder of op onze site een kerstpakket ontdekt dat helemaal aan uw ideeën, wensen en eisen voldoet en wenst u dit kerstpakket te schenken aan alle medewerkers van uw bedrijf? Of heeft u misschien vragen over een van onze talrijke pakketten? Het is altijd aanbevelenswaardig om even contact met ons op te nemen, zodat u echt zeker weet dat uw kerstpakketten straks daadwerkelijk aan uw verwachtingen voldoen. Bel 0599-354520 of stuur een e-mail naar info@worldwidegifts.nl om contact op te nemen, vragen te stellen of advies op te doen bij het samenstellen van uw eigen kerstpakketten. Want of u nu een vooraf samengesteld kerstpakket wilt of een zelf gecreëerd pakket prefereert, bij WWG Kerstpakketten kunt u altijd bij uitstek terecht om uw idee betreft kerstpakketten werkelijkheid te laten worden.