Kerstpakket met uw bedrijfslogo?

maatwerk kerstpakket met bedrijfslogo logo

Tips voor een passend kerstpakket

Een kerstpakket is natuurlijk de ideale manier om uw medewerkers en zakenrelaties aan het eind van het jaar te bedanken voor hun inzet. Maar met een kerstpakket kunt u ook de identiteit van uw bedrijf uitstralen. Dat kan door middel van een maatwerk kerstpakket met uw logo, maar er zijn ook andere manieren om cadeau de identiteit van uw bedrijf te geven. Kerstpakketten WWG inspireert met de mogelijkheden voor een pakket dat echt bij uw bedrijf past.

Het juiste thema kiezen

De eerste stap om een kerstpakket te creëren dat echt bij uw bedrijf past, is niet door te kiezen voor een kerstpakket met uw logo, maar met het juiste thema. Wanneer sport en gezondheid belangrijke waardes zijn binnen uw bedrijf, is een pakket vol junkfood natuurlijk niet echt geschikt voor uw medewerkers en relaties, ongeacht of uw logo erop staat. Er zijn veel verschillende thema’s in kerstpakketten. Zo is er het sportieve/gezonde kerstpakket. Voor een modern bedrijf waarbij innovatie een grote rol speelt, is een pakket met een technologische gadget een goed idee. Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw organisatie voorop? Dan is een duurzaam, fair trade kerstpakket heel geschikt. Voor elk type bedrijf is er wel een passend kerstpakket. Neem gerust contact met ons op om de identiteit van uw bedrijf, en het kerstpakket dat daarbij past, te bespreken.

kerstpakket met logo

De bedrijfskleuren

U heeft waarschijnlijk lang nagedacht over de huisstijl van uw bedrijf, waarvan kleur een belangrijk element is. Niet gek dus dat kleur ook een goede manier is om het kerstpakket de identiteit van uw bedrijf uit te laten stralen. Veelgebruikte kleuren in logo’s zijn onder andere blauw, rood en geel. Het is altijd leuk om een kerstpakket samen te stellen dat volledig in het teken staat van uw bedrijfskleuren. Verpakkingen van lekker versnapering in de kleur, leuke gadgets en natuurlijk een mooi cadeau. Ze dragen allemaal bij aan de uitstraling van het bedrijf.

Kerstpakketten met uw logo

Heeft u een kerstpakket uitgezocht waarvan het thema echt bij uw bedrijf past, en heeft u gekozen voor een pakket in de bedrijfskleuren? Dan bent u goed op weg om het een cadeau te maken dat de identiteit van uw bedrijf uitstraalt. U maakt het helemaal af door op het kerstpakket uw logo te laten drukken. Wij doen dit op een zeer stijlvolle manier, zodat het een mooi geheel vormt met de rest van het pakket.

Bestel eenvoudig bij Kerstpakketten WWG

Voor een kerstpakket met het logo van uw bedrijf, bent u bij Kerstpakketten WWG aan het juiste adres. U stelt het eenvoudig zelf samen hier op de site. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen, heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Twijfel dan niet om contact op te nemen door een bericht achter te laten via het formulier, door te bellen naar 0599-35420 of door een mail te sturen naar info@worldwidegifts.nl. Wij helpen u graag met het samenstellen van een kerstpakket met uw logo dat de identiteit van uw bedrijf uitstraalt!