Kerstpakketten met chocolade vallen altijd in de smaak

Genieten van chocolade

Wanneer u op zoek bent naar een kerstpakket dat bij al uw medewerkers echt in de smaak valt, dan kiest u natuurlijk voor een heerlijk kerstpakket met chocolade. Wie wordt daar nu niet gelukkig van?! Bij World Wide Gifts vindt u een groot aanbod aan de lekkerste kerstpakketten met chocolade. Wij bezorgen prachtige kertstpakketten met de lekkerste inhoud! Dit kunt u geheel naar wens (laten) samenstellen. In onze kerstpakketten is ook regelmatig chocolade terug te vinden. Daar vertellen we in dit blog graag wat meer over.

Positieve effecten van chocolade

Waarom is chocolade in het kerstpakket eigenlijk zo’n groot succes? Wist u dat chocolade heel veel positieve effecten heeft? Naast het feit dat het natuurlijk erg lekker smaakt, wordt chocolade door verschillende wetenschappers ook nog aan de volgende positieve effecten verbonden:

  • Het is goed voor uw hart. Volgens een Duitse studie zouden de flavonoïden in cacao goed zijn voor de bloeddruk.
  • U kunt niet verslaafd raken aan chocolade.
  • Het vertraagt het verouderingsproces van de huid. Pure chocolade zou namelijk beschermen tegen de zon.
  • Chocolade maakt gelukkig. Dat komt door het stofje Fenylethylamine, wat ook vrijkomt bij verliefdheid

Kortom, genoeg redenen dus om te kiezen voor een kerstpakket met chocolade!

Chocolade in het kerstpakket

Bij World Wide Gifts vindt u een groot aanbod aan kerstpakketten met chocolade, dat we naar uw wens samen kunnen stellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kerstpakket met bonbons met een zeer luxe uitstraling. Of een kerstpakket met chocolade in uw bedrijfskleuren! Bovendien zijn de combinaties met ander eten en drinken ook mogelijk, zoals met lekkere chocolademelk of een heerlijk likeurtje. U kunt kiezen voor onze vooraf samengestelde kerstpakketten, maar het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen, met de hulp van onze expert. Hier op onze site vindt u een groot aanbod aan pakketten, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Bestel eenvoudig online

Het gewenste kerstpakket bestelt u eenvoudig online. Dat kan zelfs nu al! U kunt zelf de datum aangeven waarop u het pakket wenst te ontvangen. Heeft u nog vragen over onze kerstpakketten, cadeau’s of maatwerk pakketten? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Dat kan via het contactformulier hier op de site, maar u kunt ook een mail sturen naar info@worldwidegifts.nl of bellen naar 0599-354520. World Wide Gifts helpt u met het samenstellen van de lekkerste kerstpakketten met chocolade.