Kerstpakketten tot 25 euro

Kerstpakketten tot 25 euro kopen met een feestelijk karakter

Kerstpakketten tot € 25,-. Bij Kerstpakketten WWG vindt u altijd zeer aantrekkelijk geprijsde kerstpakketten in diverse categorieën. Gewoon omdat Kerst voor iedereen een leuk feest moet zijn. Dus ook voor u als werkgever. Wat dat betreft maakt de prijs niets uit. Al onze kerstpakketten zijn gevuld met topkwaliteit producten. Daarmee ziet u meteen dat een prachtig pakket of geschenk niet duur hoeft te zijn. Heeft u uw kerstpakketten tot 25 euro al uitgezocht? U kunt ze direct bestellen in onze webwinkel of neem contact op met WWG Kerstpakketten voor advies of een passende offerte!

kerstpakketten bestellen 25 euro

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

makkelijk kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten tot 25 euro, kwaliteit hoeft zeker niet duur te zijn!

Vrijwel iedereen weet wel dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. En dat weten wij bij Kerstpakketten WWG natuurlijk ook maar al te goed. Met kerstpakketten tot 25 euro heeft u voor een mooi en feestelijke prijs altijd een memorabele attentie om uw medewerkers mee te bedanken na een jaar hard werken. Dat is de reden waarom we elk jaar weer zeer complete kerstpakketten tot 25 euro in ons assortiment hebben. Ze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Zo kunnen uw medewerkers een passend kerstpakket tegemoet zien.

Exclusieve kerstpakketten

Met kerstpakketten tot 25 euro slaat u de spijker altijd recht op zijn kop als u uw medewerkers voor hun actieve bijdrage aan uw bedrijf in afgelopen jaar. U bent u bij ons dus gegarandeerd aan het juiste adres als u op zoek bent naar een leuk en voordelig kerstpakket voor uw medewerkers. Naast kerstpakketten tot 25 euro hebben wij kerstgeschenken in elke andere prijscategorie. Het gaat er tenslotte niet om welk bedrag het kerstpakket vertegenwoordigd; het gaat uiteraard om de gedachte die erachter zit! Bovendien zijn al onze kerstpakketten royaal gevuld met artikelen van de beste ‘exclusieve’ kwaliteit.

  Contact opnemen  Variaties in kleur, thema en prijs

  De kerstpakketten tot 25 euro van Kerstpakketten WWG zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, kleuren en prijzen. Uiteraard hebben we ook hogere geprijsde kerstpakketten die gaan tot wel 55 euro en meer. Het is maar net wat u kunt en wilt besteden voor een vrolijk kerstfeest. Kies daarbij ook uw kerstpakketten in uw favoriete kleur, bijvoorbeeld blauw, zwart of rood. Een leuk idee is bijvoorbeeld van een kerstpakket in Spaans thema met een tapasplank om lekker te borrelen tijdens de feestdagen. Wilt u advies over welk kerstpakket bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op.

  WWG Kerstpakketten tot 25 euro

  Kerstpakketten in uw huiskleur!

  U kunt bij Kerstpakketten WWG zelf de kleuren voor uw kerstpakketten uitkiezen. Kies bijvoorbeeld voor kerstpakketten in uw bedrijfskleur! Maar ook gouden, zilveren en rode kerstpakketten tot 25 euro zijn zeer in trek. De keuze is natuurlijk altijd aan u. Kerst is tenslotte ook gewoon uw feest! Waarom kiest u voor Kerstpakketten WWG?

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Hulp nodig bij het kiezen? Neem contact met ons op

  Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de beste kerstpakketten tot 25 euro voor u? Of wilt u in het algemeen gewoon meer informatie over onze kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op via nummer 0599-354520 of door een e-mail te sturen naar info@worldwidegifts.nl.