Bescheiden budget geen probleem bij Kerstpakketten WWG

Mooie kerstpakketten voor iedere portemonnee

Heeft u een bescheiden budget, maar wilt u toch graag uw werknemers bedanken met een mooi kerstpakket? Bij Kerstpakketten WWG is dat geen enkel probleem. In ons ruime assortiment vindt u namelijk genoeg klein budget kerstpakketten waar uw werknemers erg blij mee zullen zijn. Wij vertellen u er meer over in dit blog.

Uw werknemers bedanken voor hun inzet in 2020

Het is pas juli, maar we durven nu al wel te zeggen dat 2020 vanwege het coronavirus een pittig jaar is geweest voor zowel werkgevers als werknemers. Op de werkvloer moesten er allerlei aanpassingen worden gedaan, iedereen moesten zoveel mogelijk thuis werken, maakten zich zorgen of ze hun baan wel konden houden en veel ondernemers kregen het financieel zwaar te verduren. Daarom zou het zomaar zo kunnen zijn dat u als werkgever in 2020 minder budget heeft voor de kerstpakketten dan u gewend bent. Dat is niet erg, een mooi kerstpakket hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Het gaat immers om het gebaar. Uw werknemers willen graag ervaren dat ze gewaardeerd worden voor de tomeloze inzet die ze ook in 2020 weer voor uw bedrijf hebben getoond.

klein budget kerstpakketten

Tips voor kerstpakketten met een klein budget

Bij Kerstpakketten WWG helpen wij u graag met het samenstellen van het perfecte kerstpakket voor uw werknemers. Ook met een kleiner budget is dit geen enkel probleem. Wilt u uw kerstpakket extra persoonlijk maken? Schrijf dan een handgeschreven kaartje met daarin een persoonlijk compliment voor al uw werknemers en voeg deze toe aan het kerstpakket. Verder biedt Kerstpakketten WWG kerstpakketten in veel verschillende thema’s en stijlen. Met een stijlvolle verpakking oog uw kerstpakket ineens een stuk prijziger! Wij hebben al vele jaren ervaring met het samenstellen van kerstpakketten voor ieder budget. Kunt u wel wat hulp gebruiken met uw budget kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op!

Schakel de hulp in van Kerstpakketten WWG

Heeft u nog vragen over de budget kerstpakketten van Kerstpakketten WWG? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door het formulier hier op de site in te vullen, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Bent u benieuwd wat voor budget kerstpakketten wij zoal in ons assortiment hebben? Neem dan een kijkje in onze webshop!