Rijk gevulde en luxe kerstpakketten

Luxe kerstpakketten van WWG zijn altijd bijzonder!

Uw werknemers hebben weer een heel jaar lang hun beste beentje voorgezet voor uw bedrijf. Dat mag best gewaardeerd worden. Uiteraard heeft u uw werknemers al regelmatig laten weten dat u hun inzet waardeert. Maar aan het eind van het jaar wilt u ze natuurlijk extra verrassen met het schenken van een luxe kerstpakket. Bij WWG Kerstpakketten bestelt u voor deze bijzondere gelegenheid natuurlijk luxe kerstpakketten voor uw gewaardeerde collega’s. Een vrolijk kerstfeest is hiermee gegarandeerd.

makkelijk luxe kerstpakketten bestellen bij WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

makkelijk luxe kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten met een luxe inhoud

Wilt u uw waardering aan uw werknemers laten blijken met het schenken van een luxe kerstpakket? Dat kan bij WWG Kerstpakketten. Want tijdens de feestdagen gunt u uw werknemers uiteraard een heerlijk volle voorraadkast met een ruim assortiment zalige versnaperingen. Geef uw collega’s of zakenrelaties een luxe kerstpakket met een overvloed aan lekkernijen cadeau; van zoet tot hartig. Onze luxe kerstpakketten zitten boordevol heerlijke producten, geschikt voor ieder moment van de dag. Bijvoorbeeld voor een uitgebreid ontbijt, of voor lekkere hapjes bij het kerstdiner en aansluitend heerlijke versnaperingen die elke borrel tot een feestje maken. Smullen gegarandeerd!

Voor ieder budget een luxe kerstpakket

Wij weten uit ervaring dat het best een uitdaging kan zijn om een luxe kerstpakket te vinden dat bij ieders wensen past. Want zoveel mensen; zoveel smaken. In ons bijzondere aanbod kerstpakketten vindt u daarom luxe kerstpakketten die passen bij elk budget of ieder thema. Van hip en trendy tot klassiek en van stoer tot stijlvol. Voor ieder wat wils! Verras uw collega’s bijvoorbeeld met een luxe kerstpakket uit een van onze exclusieve productlijnen. Maar we hebben ook kerstpakketten die speciaal op de smaak van mannen of vrouwen zijn samengesteld. Is uw budget beperkt voor uw eindejaarsgeschenken? Dan kunt u nog steeds uitstekend bij ons terecht, want waardering voor uw medewerkers hoeft niet persė veel geld te kosten. Het idee dat u aan hen denkt, is natuurlijk genoeg waard. Ons assortiment bevat daarom ook een ruime keuze aan minder kostbare, maar toch luxe kerstpakketten. Het geeft u de gelegenheid om een kerstpakket te kiezen dat helemaal aansluit bij de sfeer in uw onderneming.

Culinaire verrassingen in een luxe kerstpakket

Een luxe kerstpakket bevat bijvoorbeeld culinaire verrassingen. Dat is het geval als u voor een kerstpakket met een thema kiest. Bijvoorbeeld een landenthema. Verras uw medewerkers met een culinaire ontdekkingsreis: laat hen genieten van smakelijke Spaanse tapas, of van temperamentvolle Italiaanse pasta’s. En schenk er een heerlijk wijntje uit de streek bij. Onze luxe kerstpakketten met culinaire smaken zorgen gegarandeerd voor een feestelijke en smaakvolle kerstsurprise.

  Contact opnemen  Stel zelf uw luxe kerstpakket samen

  U kunt natuurlijk ook een zeer persoonlijk tintje geven aan uw luxe kerstpakket. Want hoe persoonlijker u uw geschenk maakt, hoe bijzonderder uw luxe kerstpakket natuurlijk wordt. U kunt bij WWG Kerstpakketten zelf uw kerstpakketten samenstellen. Daarmee weet u zeker dat u een echt exclusief en luxe cadeau schenkt. Op onze website kunt u zelf eenvoudig een luxe kerstpakket samenstellen met diverse food en non-food artikelen. Tijdens het samenstellen ziet u meteen wat de prijs van het kerstpakket wordt. U kunt het pakket dus zelf zo luxe maken als u wenst. Wij dragen zorg voor het smaakvol inpakken van de artikelen, zodat het kerstpakket een luxe uitstraling krijgt. Kiest u voor het zelf samenstellen van uw kerstpakketten? Wij zien uw bestelling dan graag tegemoet. Kunnen wij u bij het samenstellen van uw luxe kerstpakketten wellicht helpen? Vertel het ons gerust. Wij helpen u er graag mee. Wij zitten namelijk boordevol goede kersttips en -ideeën!

  WWG luxe Kerstpakketten Net even Anders

  Waarom kiezen voor WWG Kerstpakketten?

  WWG Kerstpakketten is het juiste adres voor uw luxe kerstpakketten in alle soorten, maten en thema’s. Wij hebben inmiddels al meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van kerstpakketten. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze markt profiteert u van de volgende voordelen wanneer u uw luxe kerstpakketten bestelt bij WWG:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten worden daarna ruim op tijd verzonden

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Contact opnemen met WWG Kerstpakketten

  Heeft u op onze website of in onze brochure al een luxe kerstpakket gezien dat voldoet aan uw wensen en budget? En wilt u deze luxe kerstpakketten bestellen voor het personeel van uw bedrijf of voor uw zakenrelaties? Wellicht heeft u vragen over het zelf samenstellen van luxe kerstpakketten? U kunt hiervoor natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 0599-354520 of een e-mail sturen naar info@worldwidegifts.nl. Want of u nu een vooraf samengesteld luxe kerstpakket wilt bestellen, of zelf een luxe kerstpakket wilt samenstellen; WWG Kerstpakketten is het beste adres voor al uw kerstpakketten.