De mooiste en leukste kerstpakketten stelt u samen bij WWG!

Uw collega’s persoonlijk bedanken

Nu de dagen weer korter worden en de temperaturen beginnen te dalen, begint Nederland weer naar de kerst toe te leven. Er bestaat een grote kans dat een kerstborrel er dit jaar niet in zit vanwege het coronavirus dat ons nog altijd in zijn greep houdt. Maar gelukkig kunt u wel een mooi kerstpakket samenstellen voor uw collega’s of werknemers. Zo kunt u hen toch op een persoonlijke manier bedanken voor hun inzet in dit vreemde afgelopen jaar. Kerstpakketten WWG (World Wide Gifts) helpt u hier graag bij.

Vele mogelijkheden bij Kerstpakketten WWG

Op de site van Kerstpakketten WWG treft u het uitgebreide assortiment aan kerstpakketten in alle soorten en maten. Wilt u uw kerstpakket helemaal zelf samenstellen voor een persoonlijke touch? Wij helpen u hier graag bij! Zo bieden wij onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Een pakket in de kleuren van uw bedrijf
  • Luxe verzorgingsproducten
  • Betaalbare producten
  • Non-food artikelen
  • Halal etenswaren
  • Non-alcoholische drankjes
  • Traditionele etenswaren
  • Producten speciaal voor mannen
  • Producten speciaal voor vrouwen

Ook het formaat van uw kerstpakket kunt u volledig zelf bepalen. Komt u er niet zelf uit? Wij staan u graag bij met advies op maat.

mooiste kerstpakketten

De voordelen van een zelf samengesteld kerstpakket

Door zelf uw kerstpakketten samen te stellen, kunt u gemakkelijk zorgen dat deze perfect aansluit bij de wensen, de stijl en de hobby’s van uw personeel. Bovendien heeft u de volledige controle over de grootte en de kosten van uw kerstpakket. Ook kunt u de kerstpakketten extra persoonlijk maken door deze bijvoorbeeld in uw bedrijfskleuren vorm te geven.

Bestel uw kerstpakketten eenvoudig online

Bij Kerstpakketten WWG bestelt u uw kerstpakketten eenvoudig en snel. Wij helpen u graag met een kerstpakket dat u geheel zelf kunt samenstellen. Heeft u nog vragen over het samenstellen van een kerstpakket, of over ons assortiment kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ook een mail sturen naar: info@worldwidegifts.nl of bellen naar: 0599-354520. Bij Kerstpakketten WWG kunt u terecht om zelf uw kerstpakketten samen te stellen!