Nieuwe collectie luxe kerstpakketten

De nieuwe kerstpakketten van Kerstpakketten WWG

Wilt u dit jaar uw personeel graag extra verwennen met een luxe kerstpakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben het hele jaar weer hard gewerkt om de mooiste, meest luxueuze kerstpakketten voor u samen te stellen. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Hier vindt u luxueuze kerstpakketten in verschillende afmetingen en voor ieder budget.

Het ruime assortiment van Kerstpakketten WWG

Bijna iedereen in Nederland zal het erover eens zijn dat 2020 een vreemd jaar was. Er kwamen nieuwe maatregelen, er moesten allemaal aanpassingen gedaan worden en iedereen werkte zoveel mogelijk thuis. Genoeg redenen om uw personeel dit jaar eens extra in het zonnetje te zetten en voor hun harde werk te bedanken met een mooi kerstpakket. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Een milieuvriendelijk kerstpakket dat u volledig kunt recyclen
  • Een stoer houten bierkrat met heerlijke speciaalbieren
  • Kerstpakketten in thema kleuren zoals rood, groen en blauw
  • Een grill pakket
  • Een authentiek Italiaans kerstpakket met lekkere delicatessen
  • Een gereedschapskist gevuld met lekkernijen
  • Een wellness pakket met luxe verzorgingsproducten

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Kerstpakketten WWG! Wilt u graag een persoonlijk tintje toevoegen aan uw kerstpakketten? Kies er dan voor om deze zelf samen te stellen, wij helpen u hier natuurlijk graag bij. Zo kunt u bijvoorbeeld een kerstpakket samenstellen in de kleuren van uw bedrijf, of die precies aansluit bij de hobby’s van uw personeel. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

luxe kerstpakket

Contact met Kerstpakketten WWG

Kerstpakketten WWG is dé specialist die u kan helpen met het ideale kerstpakket voor uw personeel. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het selecteren van uw kerstpakket, of wilt u zelf een kerstpakket samenstellen? Stel al uw vragen gerust, wij helpen u graag. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook een mail sturen naar: info@worldwidegifts.nl of bellen naar: 0599-354520. Voor een luxe kerstpakket bent u bij Kerstpakketten WWG aan het juiste adres!