Non-alcoholische kerstpakketten

Bestel uw non-alcoholische kerstpakketten bij WWG Kerstpakketten

Bent u op zoek naar non-alcoholische kerstpakketten, oftewel kerstpakketten die nadrukkelijk zonder alcohol zijn samengesteld? Een weloverwogen en gezonde keuze. Bij WWG Kerstpakketten steunen we dit initiatief van harte. In ons assortiment zijn dan ook veel kerstpakketten zonder alcohol opgenomen en dat in verschillende prijsklassen. Grote kans dat u bij ons dus vindt wat u zoekt, ook als u een bescheiden budget eraan wilt besteden. En ook al vindt u het ideale pakket niet in ons assortiment, dan hoeft u de moed nog niet op te geven. Bij WWG Kerstpakketten kunt u namelijk ook zelf uw kerstpakketten samenstellen. Zo weet u zeker dat precies de non-alcoholische producten in het kerstpakket worden opgenomen waarvan u vindt dat deze geschikt zijn. Én dat deze passen bij de wensen van uw personeel natuurlijk! Wilt u weten hoe dit precies in z’n werk gaat? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Non-alcoholische kerstpakketten

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

WWG non-alcoholische kerstpakketten

Over WWG Kerstpakketten

Voor WWG Kerstpakketten begon het allemaal in 2005, toen ons bedrijf werd opgericht. Bekijkt u het assortiment aan kerstpakketten voor 2019, dan beseft u zich vast wel dat ons aanbod in de 15 jaar erna duidelijk is uitgebreid. Een steeds populairder wordend thema onder de kerstpakketten vormen de kerstpakketten waar specifiek geen alcohol in is opgenomen. Deze non-alcoholische pakketten worden door ons in heel Nederland, België en Duitsland geleverd. We zijn daarnaast actief als groothandel voor meerdere cadeaushops. Wilt u weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt zich bevindt van uw woning of bedrijfspand? Bel ons gerust even op, dan geven we u deze informatie meteen. U kunt natuurlijk ook eerst even op uw gemak rondkijken op onze website om zo de non-alcoholische kerstpakketten te bekijken.

Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

WWG Kerstpakketten heeft alle benodigde expertise voor het samenstellen van kerstpakketten zonder alcohol. Dit doen we op een verfijnde manier, waarmee we echt het verschil weten te maken. Non-alcoholische kerstpakketten hebben wat dat betreft te maken met een stijgende belangstelling. Besluit u deze bij WWG te bestellen, dan profiteert u hoe dan ook van deze voordelen:

 • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten, waaronder kerstpakketten zonder alcohol
 • Wij bieden voor ieder budget passende kerstpakketten
 • Veel mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
 • Schat aan ervaring als samensteller van kerstpakketten
 • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons vlot en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Contact opnemen  WWG Kerstpakketten Net even Anders

  Stel uw eigen pakket samen

  Heeft u de non-alcoholische kerstpakketten uit het aanbod van WWG Kerstpakketten al bestudeerd? En heeft u het voor u ideale kerstpakket niet kunnen vinden? Geen nood, want bij WWG Kerstpakketten kunt u ook zelf uw pakket samenstellen. Dit samenstellen kan variëren van het vervangen van enkele producten tot aan het volledig zelf samenstellen van uw pakket. Neem gerust contact op met de behulpzame experts van WWG en informeer naar de mogelijkheden. Dan kunnen we u ook gelijk van advies voorzien, want wij weten natuurlijk precies welke producten beschikbaar zijn.

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor advies en bestel uw kerstpakketten zonder alcohol

  Heeft u inmiddels uw gewenste non-alcoholische kerstpakketten weten te vinden? Heel fijn, want hiermee weet u zeker dat u uw personeel zoals gepland voorziet van kerstpakketten zonder alcohol. Heeft u echter nog twijfels of het ideale kerstpakket zich wel in ons aanbod bevindt? Neem dan snel contact met ons op, dan schieten we u te hulp bij het samenstellen van uw eigen kerstpakket. Bel 0599-354520 of stuur een e-mail naar info@worldwidegifts.nl om dit in gang te zetten. Wilt u aan het einde van dit jaar uw personeel bedanken voor weer een goede inzet in het voorbije jaar? Doe dat dan via WWG Kerstpakketten en wel op een nuchtere manier, dus met verfijnd samengestelde non-alcoholische kerstpakketten.