De kunst van een origineel kerstgeschenk vinden

Zo bedenkt u een origineel kerstgeschenk voor uw personeel

Wilt u als werkgever uw medewerkers in december een hart onder riem steken in de vorm van een kerstgeschenk? Dan is de volgende vraag: wilt u hen standaard kerstgeschenken of originele kerstgeschenken geven? Bij Kerstpakketten WWG kunnen wij u uiteraard helpen met het vinden en bedenken van beide soorten kerstgeschenken die bij uw personeel zeker in goede aarde vallen. U leest er hieronder meer over.

Kerstgeschenk voor uw personeel uitzoeken

U bent niet de eerste, en zeker ook niet de enige, die jaarlijks zijn of haar hoofd moet breken om een origineel kerstgeschenk te bedenken. Want wij begrijpen maar al te goed dat u heel graag een origineel en bijzonder kerstgeschenk wilt uitdelen aan uw personeel. Uw werknemers hebben zich immers weer een jaar lang ingezet voor uw onderneming.

Uw waardering tonen met originele kerstgeschenken

Met een standaard kerstgeschenk maakt u uiteraard ook al de goede sier als werkgever. Maar het is extra feestelijk als u uw personeel trakteert op originele kerstpakketten die daardoor automatisch een hogere attentiewaarde hebben. Dat is bijvoorbeeld al als u uw werknemers een ander kerstgeschenk geeft dan dat ze de laatste vijf jaar ontvangen hebben.

origineel kerstgeschenk uitzoeken

Origineel kerstgeschenk voor personeel maken

Hoe maakt u een origineel kerstpakket voor uw personeel? Bij Kerstpakketten WWG kunt u terecht voor de meest originele kerstgeschenken. Wij stellen deze samen door de nieuwste trends te combineren met de populaire klassiekers. Wilt u graag zelf een origineel maatwerk kerstgeschenk samenstellen? Ook dat kan bij Kerstpakketten WWG. Wij geven u graag een aantal tips om een origineel kerstgeschenk samen te stellen:

  • Kies voor een mooie en originele doos die nog niets weggeeft over de inhoud
  • Zorg voor een verrassing die uw werknemers niet verwachten
  • Kies producten met stijlvolle verpakkingen, zo wordt het pakket extra feestelijk. Denk aan een luxe verzorgingsproduct of een toffe gadget
  • Kies voor een kerstgeschenk in een thema dat tot de verbeelding spreekt. Zoals Italië, wellness of vintage
  • Maak het geschenk persoonlijk. Bijvoorbeeld met een kerstgeschenk voor mannen of vrouwen. Ook is het mogelijk om een vegetarisch of halal kerstgeschenk samen te stellen

Het voordeel van het samenstellen van uw eigen kerstgeschenk is dat u het kunt aanpassen aan uw beschikbare budget. Bij Kerstpakketten WWG bieden wij kerstpakketten in alle soorten en maten.

Contact opnemen met Kerstpakketten WWG

Wilt u graag hulp bij het samenstellen van een origineel kerstgeschenk, of heeft u nog andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Neem dan een kijkje in de Kerstpakketten WWG webshop!