Origineel kerstpakket: zo doet u dat!

Stel zelf unieke kerstpakketten samen

Ieder jaar willen de meeste werkgevers hun werknemers weer verrassen met een mooi eindejaarsgeschenk. Kerstpakketten zijn nog altijd even populair onder de ontvangers. Bij Kerstpakketten WWG begrijpen wij maar al te goed dat u graag een origineel en bijzonder kerstpakket wilt schenken. Uw werknemers hebben zich immers weer een jaar lang ingezet voor uw organisatie. In dit blog vertellen wij u hoe u een origineel kerstpakket kunt samenstellen dat in de smaak zal vallen bij uw zakenrelaties en personeel. Lees snel verder!

Uw waardering uiten met een origineel kerstpakket

Natuurlijk waardeert u dat uw werknemers dit jaar hard hebben gewerkt voor uw organisatie. Met een uniek kerstpakket met een hoge mate van originaliteit heeft uw pakket een nog hogere attentiewaarde. Uw werknemers zullen uw kerstpakket als origineel beschouwen wanneer ze in de afgelopen vier jaar geen vergelijkbaar kerstpakket hebben gekregen.

origineeel kerstpakket

Hoe maakt u een origineel kerstpakket?

Bij Kerstpakketten WWG kunt u terecht voor de meest originele kerstpakketten. Wij stellen deze samen door de nieuwste trends te combineren met de populaire klassiekers. Wilt u graag zelf een maatwerk kerstpakket samenstellen? Ook dat kan bij Kerstpakketten WWG. Wij geven u graag een aantal tips om een origineel kerstpakket samen te stellen:

  • Het begint al bij de verpakking. Kies voor een mooie en originele doos die nog niks weggeeft over de inhoud
  • Zorg voor een verrassingselement, een artikel dat uw werknemers niet zouden verwachten
  • Kies producten met stijlvolle verpakkingen, zo wordt het pakket extra feestelijk. Denk aan een luxe verzorgingsproduct of een toffe gadget
  • Kies voor een kerstpakket in een bepaald thema dat tot de verbeelding spreekt. Zoals Italië, wellness of vintage
  • Maak het persoonlijk. Bijvoorbeeld met een kerstpakket speciaal voor mannen of vrouwen. Ook kunt u kiezen voor een vegetarisch of halal kerstpakket

Het voordeel van het samenstellen van uw eigen kerstpakket is dat u deze ook kunt aanpassen aan uw budget. Bij Kerstpakketten WWG bieden wij kerstpakketten in alle soorten en maten. Er past er altijd een bij uw budget en uw wensen.

Contact met Kerstpakketten WWG

Wilt u graag hulp bij het samenstellen van een origineel kerstpakket, of heeft u nog andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Neem dan een kijkje in de Kerstpakketten WWG webshop!