Verras uw personeel dit jaar met duurzame kerstpakketten!

MVO en kerstpakketten

Tegenwoordig speelt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) een steeds grotere rol binnen het bedrijfsleven, ook wat betreft kerstpakketten. Daarom bieden wij bij Kerstpakketten WWG de mooiste, duurzame kerstpakketten aan, die helemaal passen binnen uw MVO-beleid. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van duurzame kerstpakketten voor uw werknemers? Wij vertellen er graag meer over!

Laat zien wie u bent

Wanneer u het kerstpakket aan het samenstellen bent, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat het pakket echt past bij uw bedrijf. Dat doet u tegenwoordig niet meer alleen door de bedrijfskleuren of het logo terug te laten komen in de producten. U laat ook zien dat u mvo belangrijk vindt door te kiezen voor duurzame kerstpakketten! Vooral wanneer u dit jaar als bedrijf een mooi MVO-project ondernomen heeft, is dit een unieke manier om uw personeel te bedanken en nog eens extra aandacht te brengen voor het project.

Fairtrade kerstpakketten

Met heerlijke etenswaren kunt u eigenlijk de plank niet misslaan als het aankomt op kerstpakketten. Kies dit jaar echter voor de duurzame variant in de vorm van een fairtrade kerstpakket. Dit duurzame alternatief is geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden voor boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Zij worden eerlijk betaald en kunnen hun werk op een veilige manier uitvoeren. Met onze duurzame Fairtrade kerstpakketten weet u dat iedereen die betrokken is bij het produceren van de heerlijke drank en versnaperingen dus eerlijk gecompenseerd is.

Duurzaam kerstpakket samenstellen

Wilt u kiezen voor een van onze duurzame kerstpakketten, maar bent u juist op zoek naar een meer persoonlijk tintje? Ook dat is geen probleem, want wij bieden u de mogelijkheid om een duurzaam kerstpakket geheel zelf samen te stellen. Zo heeft u keuze uit onze verschillende duurzame producten, en kunt u ze naar wens combineren. Denk hierbij niet alleen aan Fairtrade eten en drinken, maar ook zaken die meer dan eens te gebruiken zijn, zoals een stijlvolle tas. Ga eens bij uw medewerkers na waar zij nu echt blij van zouden worden, en neem dit mee bij uw beslissing wanneer u uw duurzame kerstpakketten samenstelt.

Bestel bij Kerstpakketten WWG!

Wilt u uw medewerkers ook bedanken met mooie duurzame kerstpakketten? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment, of neem contact met ons op om een prachtig duurzaam pakket op maat samen te stellen. Bij Kerstpakketten WWG kunt u terecht voor de mooiste duurzame kerstpakketten!