Borges Duoro Tawny Reserve Port geschenk

Borges Duoro Tawny Reserve Port geschenk

12,99

  • Bestellen kan gemakkelijk via een offerte
  • Offerte is incl. bulk kortingen
  • Prijzen zijn incl. bedrukking

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar ... Bel 0599-354520 of mail ons!

Artikelnummer: 1028 Categorieën: , , Tag:
Product aan offerte toevoegen
(minimaal 5 pakketten)
vergelijken

De Tawny Reserve port van het Borges huis is een mooie blend van zes verschillende druifsoorten en heeft 7 jaar gerijpt. Het huis is gevestigd aan de Duoro in Porto en heeft ruim 150 jaar ervaring in het maken van wijn.

Deze Tawny port heeft zeven jaar gerijpt op houtenvaten waardoor de tonen van eikenhout, honing, amandelen en walnoten prachtig naar voren komen. Ondanks de lange rijping, is de port fruitig door tonen van gedroogde vruchten. De kleur is mooi donkerrood met een oranje gloed aan de randen door de rijping.

Voor de Tawny Reserve port die het Borges huis maakt worden de druiven geselecteerd die op de beste plekken groeien die zij bezitten. Vervolgens worden de druiven direct na het verzamelen ontsteeld en geperst waardoor zij vers en vol van smaak blijven. Het fermenteren duurt 3 tot 4 dagen en gebeurt met de schillen van de druiven erbij. De schillen worden er daarna uitgefilterd en er wordt een druiven brandy van 77% alc. bij de geperste druiven gedaan om de port klaar te maken voor de rijping.

Land

Portugal

Regio

Porto

Druif

Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca en Tinta Cão en Tinta Francisca

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar ... Bel 0599-354520 of mail ons!

Populaire producten