Veel Geluk West-Kaap wijnkist

Veel Geluk West-Kaap wijnkist

19,99

  • Bestellen kan gemakkelijk via een offerte
  • Offerte is incl. bulk kortingen
  • Prijzen zijn incl. bedrukking

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar ... Bel 0599-354520 of mail ons!

Artikelnummer: 1040 Categorieën: , , Tag:
Product aan offerte toevoegen
(minimaal 5 pakketten)
vergelijken

De Veelgeluk geschenkverpakking is een chique kist speciaal voor hen die een collega, vriend of kennis veel succes willen wensen op originele en vooral lekkere wijze.

In deze kist bevinden zich twee verschillende wijnen uit de razend snel opkomende wijnstreek West-Kaap, een heuvelachtige regio in het Zuidwestelijke deel van Zuid-Afrika. De heuvels in West-Kaap zorgen voor de perfecte lichtinval van de zon en aan de kust vangen de heuvels een zachte oceanische wind, dit vormt het perfecte klimaat voor wijngaarden.

De rode wijn (een samenstelling van Cabernet Sauvignon en Malbec) is een stevige wijn met fruitrijke aroma’s van bramen en kersen. De smaak is vol en levendig met de zachte aangename zuren die bij een fruitige rode wijn passen. De afdronk brengt ondertonen van aardbei met zich mee.

De witte variant in dit pakket is een wijn van de Chenin Blanc druif, een soort die op zichzelf een bloemige aroma heeft met een frisse smaak. De wijn in dit pakket is fruitig en fris van smaak en heeft een lage zuurgraad. De afdronk heeft een ondertoon van limoen, waardoor de frisheid van de smaak blijft hangen.

Land

Zuid-Afrika

Regio

West-Kaap

Druif

Witte druif (Chenin Blanc), Rode druif (Cabernet Sauvignon – Malbec)

Smaakprofiel

gedroogd fruit, bramen, kers

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar ... Bel 0599-354520 of mail ons!

Populaire producten