Zilveren kerstpakketten

Bestel uw chique zilveren kerstpakketten bij WWG Kerstpakketten

Bent u op zoek naar zilveren kerstpakketten, of in ieder geval kerstpakketten met een chique uitstraling, zodat u als bedrijfseigenaar uw personeel aan het eind van het jaar op een passende wijze uw waardering kunt overbrengen? Hoe dan ook een uitstekend idee, dat door u personeel ongetwijfeld gewaardeerd zal worden. Als u dat doet met een kerstpakket dat bestaat uit producten van zilver – of met zilveren verpakkingen – dan doet u dat nog op een elegante manier ook. Heeft u al gezien dat WWG Kerstpakketten diverse kerstpakketten met het thema ‘zilver’ biedt? Deze pakketten zijn beschikbaar in zowel hogere als lagere prijsklassen, dus goede kans dat uw favoriete kerstpakket hier ook bij zit. Zo niet, dan is er nog geen man overboord. U kunt bij WWG Kerstpakketten namelijk ook zelf pakketten samenstellen met de producten, bijvoorbeeld zilverkleurig, die u prefereert. Wilt u daar meer over weten? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Haal uw zilveren kerstpakket voor mannen bij WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

[wcps id=”244″]

WWG ideale zilveren kerstpakketten

Over WWG Kerstpakketten

WWG Kerstpakketten heeft de afgelopen pakweg 15 jaar vele succesvolle ervaringen opgedaan bij het samenstellen van unieke kerstpakketten en opzienbarende themageschenken. Niet alleen de inhoud is belangrijk, maar ook de presentatie. Omdat veel bedrijfseigenaren het daarmee eens zijn, zijn bepaalde kleurenthema’s altijd populair geweest. Zilveren kerstpakketten vormen hiervan een treffend voorbeeld. Deze pakketten worden door ons in heel Nederland, België en Duitsland geleverd. Daarnaast zijn we actief als groothandel ten bate van meerdere cadeaushops. Zoekt u een fysiek verkooppunt in uw regio? Neem dan even contact met ons op. Dan verstrekken we u meteen meer informatie. Uiteraard zijn onze zorgvuldig samengestelde zilveren kerstpakketten ook via onze website te bewonderen.

Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

WWG Kerstpakketten is een vakbekwame aanbieder van subtiel samengestelde kerstpakketten in verschillende thema’s. Zilveren kerstpakketten behoren zonder twijfel tot onze meest populaire pakketten. Mocht u besluiten uw kerstpakketten met het thema ‘zilver’ af te nemen bij WWG, dan profiteert u sowieso van de volgende voordelen:

 • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten, waaronder kerstpakketten met het thema ‘zilver’, wat zich vooral uit in de kleuren van de verpakkingen
 • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
 • Veel mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
 • Schat aan ervaring als samensteller van kerstpakketten
 • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons vlot en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Contact opnemen  WWG Kerstpakketten Net even Anders

  Stel zelf uw kerstpakket samen

  Heeft u de zilveren kerstpakketten uit onze collectie bestudeerd en heeft u twijfels of het door u gewenste pakket hier wel echt tussen zit? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van WWG Kerstpakketten. Wij kunnen u namelijk perfect bijstaan wanneer u zelf uw kerstpakket wilt samenstellen met producten met een zilveren uiterlijk. Zo weet u uiteindelijk toch zeker dat u daadwerkelijk met kerstpakketten verschijnt die aansluiten op de wensen van uw personeel. U kent uw medewerkers natuurlijk beter dan wij, dus is het totaal logisch als u uw pakketten liever zelf samenstelt. Neem dus gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor advies en bestel uw zilveren kerstpakketten

  Heeft u uw zoektocht naar een zilveren kerstpakket al kunnen laten slagen met het vinden van het door u gewenste pakket? Dat is fijn om te horen! Twijfelt u over een of meerdere van onze pakketten en zou u graag kleine of grote aanpassingen aan een specifiek pakket willen doen? Of wilt u zelfs uw pakket geheel zelf samenstellen? Dan bent u welkom contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar 0599-354520 of een e-mail te sturen naar info@worldwidegifts.nl. Onze behulpzame vakmensen assisteren u dan graag bij het selecteren van de meest passende producten, zodat u uw personeel met unieke en persoonlijke zilveren kerstpakketten kunt verrassen.